Па другари што се тиче моја два Ема робота, мислим да су све грешке исправљене, а и додате су неке нове опције такође. ЕмаПро је доживела свој десети апдејт ЕмаЛајт мислим пето издање. Баш сам се нешто измајмунисо са ова два робота. Брзо сам их објавио, а онда ту је и проблем који имам са Акихиком, од самог почетка, и то би било то. То би био неки разлог за велики број реиздања за две Еме. Иначе ја бих повуко Акихика са тржишта, да нисам продао пар лиценци, то је проблем. Искрено нисам ни рачуно да ће неко да га купи. Јер ваљда људи прво тестирају па онда купују. Кад оно јок. И сада бијем главу данима, пишем бришем код, један концепт,други концепт, па онда опет из почетка, јебига. Ма има да запнем и да направим топ робота. Искрено и био је крш, и појма немам зашто сам га у опште и објавио, појма немам. Нисам могао ни да предпоставим да ће неко да га купи! И сад, има да пропишам крв, да га направим како ваља. Као што рекох пробао сам два три концепта, од којих сам одустао. Тако да сам решио да буде Ема концепт. Немислим да ће робот имати укрштену стратегију, то не апсолутно јер нема смисла да се три пута понављам (Ема , ЕмаЛАјт, ЕмаПро), већ ће и овај робот имати могућност да ради са струкурама података. То је мој нови концепт, то јест концепт од данас. Па ако ово пије воду код три еме зашто да то исто не одрадим и у Акихику. Што се тиче индикатора биће одрађен макди, цци,адх,ма. Затим долази на ред рад са ценом у одређеним временсим оквирима, и тако даље. Стигао сам да одрадим трејд енџин, сад остаје само још логика и то би било то.
А сада ћу да вам покажем шта је ново убачено у ЕмаПро и ЕмаЛајт роботе:
[You must be registered and logged in to see this image.]
исто то је и код ЕмеЛајт:
Као што можете приметити све саме нуле. Сада нема обавезних подешаваља како је било у ранијим верзијама, три и два. Оптимизација ова два робота треба да се одради на следећи начин. Прво оптимизујемо све улазе изнад блока : "Working With Data Structures", а затим када добијемо задовољавајуће резултате прелазимо на овај блок. Начин на који подешавано старт, корак, и стоп је следећи:
Ја незнам колико ко има процесорске снаге на свом компијутеру или компијутерима ако имате којим случајем локалну мрежу, па онда имате могућност активирања фарме локалних агената. али у сваком случају препорука је да користите mql клоуд за брзу оптимизацију. Ако не онда радите са чим имате. Ако су четри језгра радиће од дванес увече до шест ујутру , па онда лепо ујутро тестирање уз кафицу. И то би било то за сада.
Видимо се,поново у овој теми. Одох!