I eto dođo i taj dan kada sam dobio pismo iz Rusije od WebMoney-ja. Da dobro ste čuli dobio pismo sa kodom, za verifikacije moje adrese stanovanja. To sam zahtevao kada se pojavio problem oko validacije moje adrese sa jednim od dokumenata. Problem koji sam tada imao je i rešen tada, u roku od možda 24 sata. A možda i manje. Najverovatnije ljudi koji rade tamo su se potrudili baš. I sve je bilo ok. Malo sam puko jer kada sam kliknuo na povuci novac, pojavilo se upozorenje, itd da vas ne smaram sada,jer sam problem koji sam imao vec opisao.
U principu ne mogu da budem na kraj srca i da ne priznam da je problem resen u najkracem mogucem roku i pored poruke u mom inboksu da ce bit resen od dva do pet radnih dana. Tu sam puko. Kao sto rekoh problem je resen vrlo brzo. Ova dodatna indentifikacija je samo plus, moj plus.
I SAD MALO I DA IH POHVALIM
Povlacenje novca sa ovog servisa traje odmah! Odnosno netraje nista, vec traje samo onoliko koliko traje klik na dugme povuci novac. To je nesto kao povlačenje novca brzinom svetlosti. Eto za to svaka čast, i za sav trud do sada.