Nije me dugo bilo na forumu, razlog, posao. Nova godina se blizi stoga sam odlucio da jedan od mojih projekata koji teku, ponovo bude dostupan svima. U pitanuju je RedHotChiliEA. Ovaj robot je komplet operativan i spreman za trgovanje. Na githabu je dostupna njegova osnovna verzija . Robota mozete preuzeti/klonirati repo, preko sledeceg linka :
- RedHotChiliEA
Finalana verzija robota ce imati malo drguaciju logiku oko izbora trejding signala, i automasku optimizaciju parametara. To jest sistem ce sam birati na osnovu kog od 15 dostupnih signala ce otvoriti nalog, kao i koji tip naloga. To mi je plan i to cu da odradim. Za sada robot trguje na par demo racuna. Preporuka je da pre svake upotrebe optimizujete robota u stratedzi testeru. I ne zaboravite da bi robot radio prilikom testiranja ili trgovanja morate aktivirati jedan ili vise signala rucno.
Evo i slicice kako robot izgleda kada se exe fajl aktivira:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Repo slika sa githaba:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Besplatno preuzimanje robota ce biti dostupno sve do 1 januara 2020, godine. Pa ko voli nek izvoli. Ako imate neka pitanja sto se tice ovog robota, mozete ih postaviti u ovoj temi. Ja cu se potruditi da odgovorim na svako. Takodje vec imam i neke odradjene optimizacije za ovog robota, koje cu postaviti na dropboksu .
Toliko za sada, kada krenu praznici imacu malo vise slobodnog vremena , tako da ce biti par raznovrsnih i zanimljivih tema.
Odoh..