Dobro veče svima koji me prate,
Jednostavno me uhvatio posao i nisam stigao ništa da kuckam ovde. Posle priličnih gubitaka na zlatu u predhodnom periodu ponovo sam u igri. Znao sam da će zlato da pada, a što sam i komentarisao u temi o zlatu. Jer je cena udarila u višemesečni maksimum, ali eto pošto mi je ostalo još sam par stotina dolara na računu, jednostavno sam sve naloge pozatvarao. Preveliki rizik je bio u igri tako ne rizikujte previše jer hiljadarka je ništa ako trgujete sa xauusd - gold_oz ili kako god. E tako, a sada da krenemo sa analizom za valutne parove koje trenutno trgujem, a ima ih po prilično i nešto od naloga je već pozatvarano.
Takođe moj live signal možete da pratite preko sledećih linkova:
* FXJunction , preko ovog
LINKA,
* myfxbook (babooUnge)preko ovog
LINKA * MQL5 u pitanju je Aurora signal(je dostupan za kopiranje i nalazi se na 3434 poziciji, za sada) , preko ovog
LINKAKlimom na linkove iznad u svakom trenutku bićete u prilici da vidite moje aktivne pozicije. A sad moje mišljenje o kretanju za pojedine valutne parove i aktuelni ulazi. Ima ih baš, baš dosta, ček da nađem folder , gde sam sačuvao slike?
EURUSD je prvi i idemo na M1
[You must be registered and logged in to see this image.]Ovde trenutno imam nekog robota koji ne radi ama baš ništa, pa će najverovatnije biti delite. Inače danas sam imao par sell naloga koji su zatvoreni u plusu. Takođe moja preporuka je SELL.
[You must be registered and logged in to see this image.]Što se tiče ovih indikatora oni vataju paučinu kod mene , ja ih ič ne zarezujem, već da se šareni, to je razlog. Znači eurusd SELL, bar kod mene.
AUDUSD[You must be registered and logged in to see this image.]Ovde sam se malo zajebo jutros. Lepo gledam i razmišljam da pljusnem sell aj jok ne dade mi se. Tako da večeras sam to uradio, nije kasno, ići će to još dole. Kratko SELL to je rekomendacija. Idemo dalje.
AUDCHF[You must be registered and logged in to see this image.]Ovo je pozicija od jutros.Kao što možete videti već je u plusu. Takođe moja prepruka za ovaj valutni par je SELL.
AUDJPY[You must be registered and logged in to see this image.]Aktuelni BUY nalog je od jutros sa malim minusom. Tako da držaću ga aktuelnim još neko vreme a posle zna se šta sledi. Iskreno računam da će cena krato da se vrati na gore, videćemo. Nije neki minus tako da nije ni mnogo važno.Idemo dalje.
AUDCAD[You must be registered and logged in to see this image.]Što se tiče ovog valutnog para moja preporuka je takođe kratko SELL. Idemo dalje.
CADJPY[You must be registered and logged in to see this image.]Ovaj jen će mi doći glave. Izgleda da sam ga danas baš pogrešno istrgovao. MINUS ko kuća. Ovaj nalog biće zatvoren kad završim sa ovom temom. Šta dalje , pojma nemam . malo ću ga pratit, šta se dešava i tako to. Pa onda odluka.
CHFJPY[You must be registered and logged in to see this image.]E, ovde izgleda da sam ga ubo. Čini mi se da je ovaj buy nalog obećavajući. Tako da će ostati još aktuelan. Znači preporuka je buy.
EURCAD[You must be registered and logged in to see this image.]I ovaj buy nalog je dobro krenuo, tako da ostaje. Preporuka buy.
EURGBP[You must be registered and logged in to see this image.]Još nije plus, ali po svoj prilici će biti, možda sutra ili prekosutra,videćemo. Nalog ostaje otvoren i moja preporuka je buy.
GBPNZD[You must be registered and logged in to see this image.]Možemo videti da se cena odbila od dojnje kanal linije, još prošle nedelje. Ići će to gore. Preporuka buy.
NZDCAD[You must be registered and logged in to see this image.]Nem pojma štamije da sve ovo trgujem, al eto pratim sve i onda reko ajd . Ovde sam takođe u buy, a po svoj prilici tako će i da ostane malo duže. Preporuka buy.
NZDCHF[You must be registered and logged in to see this image.]Ovde je plus. Znači preporukaje sell. Možda primećujete nigde nema stop loss.Ali zato je svaki nalog trejlovan i praćen od jutra do sutra preko mobilne mt4 platforme. Pa svremena na vreme bacim pogled. I kao što rekoh prepuruka za ovaj valutni par je kratko SELL.
Baš se odužilo! Ima još tri valutna para, pa ajd sad kad sam krenuo , i nih ću da odradim, pa odo da spavam.Sledeći valutni par je:
NZDJPY[You must be registered and logged in to see this image.]U bre ovde plus ihihi. Nalog je od jutors, nisam ga ni proveravao, samo sam na brzaka snimio sliku. Eto prepruka je SELL ali kratko. Idemo dalje.
USDCHF[You must be registered and logged in to see this image.]Dolar je probio liniju otpora. Ići će to još na gore, tako da je moja preporuka buy. I još mi je ostao jedan par.
USDJPY[You must be registered and logged in to see this image.]Neznam moram da vidim , mislim da sam u malom plusu ovde. U svakom slučaju jasno se vidi kuda ide trend. Preporuka je buy.
Još mi je ostalo zlato, to sutra, a i kasno je .
Toliko odoh,