24.02.2014
21:12:17
Kabal je za danas završio rast na gore, i otprilike nazdzire se kraj rastućem trendu i preokret.
Sada ja baš nisam siguran pri kojoj ceni će i doći do preokreta na dole ali imam tri tačke koje posmatram i nakon toga otvaram sell pozicije.
Takođe sam danas trgovao kratko BUY i zatvorio svoje naloge pri ceni od 1.6669, u ostalom pogledajte moj Startment:
[You must be registered and logged in to see this image.]I kao što sam naglasio preokret na dole je blizu. Svakako nećete pogrešiti u koliko otvorite Sell nalog jer Kabal sigurno pada na dole što možete videti iz mojih predhodnih analiza a i sa Dnevnog Grafikona.
Naravno ovo je kratkoročni pad (bar tako ja mislim ) u rastućem trendu .Međutim to nas za sada neinteresuje jer trgujemo kratkoročno , odnosno na dnevnom nivou otvaramo i zatvaramo pozicije do zadatog cilja.
Za danas kao što možete videti ja sam zatvorio Buy pozicije i uskoro otvaram Sell .
Da pogledamo grafikone 15 min,30 min,H1,H4,Dnevni.
Jer sada tražim i čekam ulazak u Sell poziciju koju ću da držim do određene cene otprilike do 1.6595 ili do 1.6580.
Ipak mislim da je bolje da pozicij bude manje osetljiva i da se zatvori ranije.
Pogledajmo grafikone.
H1
[You must be registered and logged in to see this image.]I kako bi naš narod rekao otprilke se ovde negde kola lome ali još čekam mada ne bih pogrešio mnogo i kada bi sada otvorio sell pozicije,jednostno neću da idem u kratkoročni minus.
Kao što vidite na grafikonu postavio sam tri zelna markera gde bi trebalo da dođe do preokreta.
I verujte sigurno će doći.
H4
[You must be registered and logged in to see this image.]Na ovom grafikonu imamo malo krupniju sliku dešavanja sa kablom.Kao što možete i pimetiti ljubičasta linija koja preseca trend i dalje je tu , jer ja kada radim analizu ja je uvek radim na dnevnom grafikonu a trgujem na H1,M30,M15,ili H4.
Moja predpostavka je da će ovaj valutni par da pada to te linije ,a za dalje će da vidimo.
Sa grafikona takođe možemo uočiti da trend i dalje pada i ako smo danas imali kratkoročni rast, ali trend pada to je sigurno.
Moje Sell pozicije ću držati do crvene linije ili malo iznad ću podesiti TP .
U svakom slučaju bolje malo ranije da pokupim profit.
Opservacija za ulazak u poziciju na M15 i M30 grafu.
Pratim,pratim,i pratim da bih ušao u pravom trenutku u Sell.
[You must be registered and logged in to see this image.]Moja predpostavka:
Otvaranje Sell naloga pri ceni od 1.6662,a može i pri nižoj ceni .
TP
prva meta 1.6592
druga meta 1.6580
I to je to za danas drugari
Lep pozdrav